Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

A+ A A-

Καμπάνιες Διαδικτύου

Με τις καμπάνιες Διαδικτύου είμαστε σε θέση να πολλαπλασιάσουμε την ύπαρξη του πελάτη μας στο διαδίκτυο, να αυξήσουμε την προσέλευση στην ιστοσελίδα του και κατ’ επέκταση την δημοτικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του.

Οι συντονισμένες κινήσεις προβολής μέσα στο διαδίκτυο δημιουργούν σε μικρό χρονικό διάστημα πολλούς άξονες σε διαφορετικές τοποθεσίες που ενώνονται και καταλήγουν πάντα στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα.

Οι τρόποι προβολής στο διαδίκτυο που μπορούν να απαρτίζουν μία καμπάνια είναι:

1 Banner – διαφημιστικά banner σχεδιασμένα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εναλλαγή εικόνων και κειμένου που πολύ γρήγορα μεταφέρει το δικό σας μήνυμα. Με το «κλικ» επάνω στο banner ο χρήστης μεταφέρεται στην δικιά σας ιστοσελίδα.

2 Διαφήμιση στο Facebook – Πόλος έλξης το κοινωνικού περιεχομένου Facebook. Αξιοποιούμε την μεγάλη προέλευση κόσμου και δημιουργούμε μικρές καμπάνιες που εμφανίζονται στο αγοραστικό κοινό που προτιμούμε. Πολύ εύχρηστο εργαλείο με απόλυτο έλεγχο κόστους ανάλογα με τον προϋπολογισμό του πελάτη και δυνατότητα άμεσης διακοπής χωρίς καμία επιβάρυνση.

3 Google Adwords – Μέσω της συνεργασίας μας με το Google είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε την θέση σας στην σειρά καταχώρησης μετά από αναζήτηση. Ορίζουμε λέξεις κλειδιά που έχουν απήχηση στην επιχείρησή σας και συμφωνούμε σε διάρκεια και προϋπολογισμό ώστε ανάλογα με την αναζήτηση που θα κάνει κάποιος χρήστης να εμφανίζεστε σύμφωνα με τον ανταγωνισμό στις πρώτες δύο διαφημιστικές θέσεις. Με τον καιρό και ανάλογα με την δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας ανεβαίνετε στην ιεραρχία της κανονικής αναζήτησης.

4 Newsletter Campaign – Αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Δημιουργούμε ειδικά για εσάς αποστολές γνωστοποίησης για καινούργια προϊόντα, εκδηλώσεις, προσφορές ή απλώς νέα και τα ταχυδρομούμε μόνο σε χρήστες του διαδικτύου που έχουν συμφωνήσει να λαμβάνουν νέα από την επιχείρηση σας.

5 Καταχωρήσεις σε επαγγελματικούς οδηγούς στο διαδίκτυο με απλή αναφορά ή και με φωτογραφίες.

Χρησιμοποιούμε το μέσω όσο πιο διεξοδικά γίνεται για να σας βγάλουμε από την αφάνεια και να διευρύνουμε την ακτίνα προβολής σας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και συμβουλευόμαστε τους τεχνικούς μας συνεργάτες για τυχόν καινούργιους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολή στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιούμε μόνο τρόπους προβολής που έχουν αποδείξει την αξία τους και σας προστατεύουμε από σπατάλες και ανούσιες κινήσεις.

Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.