Λίγα λόγια για μας

Υλοποιούμε ιδέες από το 2008. Η Drosos Creative Agency είναι ο συνεργάτης με τον οποίο θα βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να συμβουλέψουμε, να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το όραμα σας.
Φιλοσοφία μας είναι κάθε γραφιστική δουλεία που ολοκληρώνεται από το γραφείο μας να έχει σωστές βάσεις από την αρχή και να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναπτύξει την διαφημιστική του προβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αυτός επιλέξει.

SayHELLO

 • E-mail

  info@dca.com.gr

 • Διεύθυνση

  Κασσάνδρου 1
  Καβάλα

 • Τηλέφωνο

  +30 2510 231 002

A+ A A-

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές ΚατασκευέςΑναλαμβάνουμε την δημιουργία ειδικών κατασκευών. Η ανάγκη του πελάτη να βρει λύση σε θέματα προβολής τελειώνει με την επίσκεψη στην Drosos Creative Agency. Όταν δεν θέλουμε να αλλάξουμε το προϊόν εφευρίσκουμε κάτι νέο που ταιριάζει και αναδεικνύει χωρίς πρόσθετες αλλαγές.

Ειδικές βάσεις προϊόντων ή εκδηλώσεων, γιγαντο-εκτυπώσεις ή τεχνικές κατασκευές σήμανσης. Επιλέγουμε με γνώμονα την επιθυμία σας και τελειοποιούμε με άξονα την εμπειρία μας. Σχεδιάζουμε, διαλέγουμε κατάλληλο υλικό, συνεργαζόμαστε με τον κατάλληλο συνεργάτη και λύνουμε το πρόβλημά σας.Drosos Creative Agency 2008 - 2015. All rights reserved.